تحولات لبنان و فلسطین

حاکم نظامی سابق پاکستان در در دفاع از حمایت دولت وقت خود از حمله آمریکا به افغانستان گفته است که پاکستان در آن زمان چاره‌ای جز همکاری و حمایت از آمریکا نداشت چون تقریباً تمام کشورها از تصمیم آمریکا حمایت کرده بودند.

اظهارات عجیب پرویز مشرف در مورد حمله آمریکا به افغانستان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، "پرویز مشرف" حاکم نظامی سابق پاکستان که در زمان وقوع حوادث 11 سپتامبر 2001 ریاست جمهوری این کشور را برعهده داشت، در دفاع از حمایت دولت وقت خود از حمله آمریکا به افغانستان گفته است که پاکستان در آن زمان چاره‌ای جز همکاری و حمایت از آمریکا نداشت چون تقریبا تمام کشورها از تصمیم آمریکا حمایت کرده بودند.
 
مشرف در مصاحبه با شبکه خبری «دنیا» پاکستان به مناسبت پانزدهمین سالروز حوادث تروریستی رمزآلود 11 سپتامبر به برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در نیویورک، گفت: بعد از وقایع 11 سپتامبر، تمام جهان از تصمیم آمریکا برای حمله به افغانستان حمایت کرد. پاکستان به تنهایی نمی توانست با این تصمیم آمریکا مخالفت کند.
 
بعد از وقایع 11 سپتامبر 2001 که با وجود گذشت 15 سال، هنوز سوال های بسیاری درباره دست های پنهان در پشت پرده این سناریوی تروریستی بی جواب مانده است، آمریکا تصمیم گرفت با همراه کردن برخی کشورهای هم پیمان خود، به بهانه مبارزه با تروریسم، به افغانستان لشکرکشی کند.
 
پرویز مشرف در مصاحبه اخیر خود، با رد این اتهام که وی در سال 2001 تسلیم فشار آمریکا شد و تن به حمایت از تصمیم واشنگتن داد، گفته است: با توجه به رویدادهای پس از 11 سپتامبر، تصمیم ما برای حمایت از حمله آمریکا به افغانستان، تصمیم درستی بود.
 
وی افزود:این که گاهی گفته می‌شود من پس از دریافت یک تماس تلفنی از سوی «کالین پاول» وزیر امور خارجه وقت آمریکا، تسلیم این کشور شدم، کاملاً اشتباه است. کاری که ما کردیم، همراهی با آمریکا در جنگ علیه تروریسم بود و این کار به نفع پاکستان بود.
 
وی مدعی شد: اگر پاکستان با آمریکا همراهی نمی کرد و پایگاه نظامی در اختیار آمریکا برای حمله به افغانستان قرار نمی داد، هند حاضر بود این کار را برای آمریکا انجام دهد.
 
حتی اگر پاکستان هم با حمله آمریکا به افغانستان مخالفت می کرد، آمریکا این کار را با استفاده از پایگاه های هند انجام می داد و این اقدام، باعث می شد که پاکستان کاملا در انزوا قرار گیرد.
 
پرویز مشرف که در سال 1999 توانست در جریان یک کودتا، محمد نواز شریف را که در آن زمان نیز نخست وزیر پاکستان بود، از قدرت برکنار کند و شخصاً قدرت را در این کشور بدست گیرد، در سال 2008 به دنبال تهدید پارلمان پاکستان به استیضاح وی، از سمت خود به عنوان رئیس جمهوری وقت کشورش کناره گیری کرد. وی که پرونده های قضایی زیادی در پاکستان دارد، هم اکنون در لندن به سر می برد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.